naar homepage

naar homepage

“Méér winst door gezond werken!”

Heeft u onvoldoende grip op uw hoge) verzuim en weet u niet precies hoe u dit blijvend effectief kan aanpakken?

ArboSense kan u hierbij helpen! U kunt ons raadplegen voor zowel individuele verzuimproblemen als bij verbeteren  van het arbo- en verzuimbeleid. Méér winst gaat u echter bereiken als u inzet op gezondheidsbeleid. Een gezonde organisatie bevordert gezond gedrag van medewerkers. Uw medewerkers zullen fitter en gemotiveerder zijn en u daardoor meer productiviteit opleveren. Wacht daarom niet af tot uw medewerkers uitvallen, maar investeer nú in gezond werken!

“Wij helpen ú bouwen!”

ArboSense is een adviesbureau voor vraagstukken met betrekking tot verzuim en gezond werken. Wij zijn 3 enthousiaste en deskundige adviseurs die, vanuit jarenlange ervaring in de fysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie, de specialisatieopleiding  “adviseurs arbeid en gezondheid” hebben afgerond.

Als adviseurs zijn we werkzaam bij organisaties en bedrijven in de commerciële en de publieke sector. Daarbij begeleiden we medewerkers op alle niveaus in een organisatie, van management tot de ‘werkvloer’, om samen voor een blijvend effect te zorgen. In dit proces zien we onszelf niet alleen als probleemoplosser, maar ook als katalysator.

Samen bouwen aan gezondheid!”

De grootste winst wordt bereikt als gezondheid in de harten en hoofden van alle medewerkers gaat zitten, van top tot werkvloer! Om dit bewustzijn te bereiken is het belangrijk samen te bouwen aan een gezonde organisatie. Door deze gedragsverandering zullen uw medewerkers ook daadwerkelijk gezonder gaan werken.

Aan een papieren advies heeft u dus niet genoeg. Wij onderscheiden ons in de markt door een persoonlijke en resultaatgerichte benadering in het gehele project. Wij zorgen dat uw verzuim- en gezondheidsbeleid slaagt!

“Maatwerk is de oplossing!”

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een specifieke ‘op maat’ oplossing. Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken wij daarom vooral projectmatig. Na een oriënterend gesprek en een eventueel aanvullend onderzoek kunnen we een plan van aanpak m.b.t. verzuim-, arbo- en gezondheidsbeleid voor u maken.

Om enige indruk te krijgen van onze diensten:

    • Advisering en begeleiding (bij ontwikkeling) van een beleid gezond werken.
    • Training en coaching van leidinggevenden en medewerkers m.b.t. fysiek gezond werken.
    • Workshops beeldschermwerk, tiltrainingen, etc.
    • Opleiding ergocoach, preventiemedewerker.
    • Bedrijfsfysiotherapeutisch advies bij (beginnende) fysieke klachten aan medewerker,  
     leidinggevende en het sociaal medisch team.
    • Werkplekonderzoek en -advisering bij klachten, nieuwbouw, verhuizing en thuiswerken.

Arbosense heeft een netwerk opgebouwd met andere arbo-professionals, waardoor optimaal ingespeeld kan worden op uw probleem of vraag.

“Geïnteresseerd?”

U kunt ons mailen of bellen voor informatie of vrijblijvend een afspraak maken

Camphuysendreef 15
2353 CH Leiderdorp
06.193 426 23
info@arbosense.com

Paul de Winter
06.147 297 42
paul@arbosense.com

Hans Belou
06.193 426 23
hans@arbosense.com

Stefen van Giezen
06.129 159 75
stefen@arbosense.com

naar homepage

221b38